Over mij

Wie is Annemarie Hordijk

Het leuke aan logopedie is ...

...dat het zoveel meer is dan alleen spraakles. Het gaat vooral om de communicatie. Dat zowel de hele jonge als de oudere cliƫnten zich kunnen uitdrukken op een manier die bij hen past. Dit vraagt iedere keer weer om een portie creativiteit en aanpassingsvermogen van mijn kant en dat maakt mijn werk juist zo leuk!

Annemarie Hordijk
De logopediepraktijk is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Specialisatie SI therapie

Met mijn specialisatie tot Sensorische Informatieverwerkingstherapeut heb ik weer een hele andere en verdiepende kant leren kennen van mijn vak. Ik heb nu beter inzicht in diverse oorzaken van concentratieproblemen of moeilijk en storend gedrag. Hier kan ik mijn therapie op aanpassen en daarnaast kan ik ook ouders en scholen begeleiden zodat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen. 

Lees verder

Aangesloten bij het NVLF

Tot slot volg ik regelmatig na- en bijscholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de logopedie. De werkzaamheden in mijn praktijk worden uitgevoerd volgens de regels en de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP).

chevron-down
× Available from 08:30 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday